zaterdag 6 september 2014

HET WAS EEN ZWOELE AVOND


Was het gisteravond/vannacht een der laatste zomerse avonden/nachten van 2014? Wie zal het zeggen. En wie weet wat voor verrassingen september nog gaat brengen. Maar jongens, wat was het heerlijk zwoel.

Bovenstaande foto is gisteravond tegen 21.00 uur op het terras voor het Cafe Biljart aan de Claremaheerd gemaakt. Een rondje koud bier ging rond. Er werd niet gehongen, is Gronings, moet gehangen zijn, op de Claremaheerd maar genoten. Leve het leven, leve Beijum, leve het Café Biljart en leve de man die het bier uit vond.

Let op het vrolijke en illustere viertal dat op de linker afbeelding staat afgebeeld. Een paar minuten voor het nemen van bovenstaande foto: "Zet ons eens even op de foto." Beijumers zijn geen bescheiden volkje, blogger wij vragen, en jij gaat maar draaien. Waarom willen de dames en heren zo graag vereeuwigd worden? "Het komt zelden of nooit voor dat we met z'n vieren samen zijn."

De rechter foto is gisteren aan het begin van de avond gemaakt. Op trekpleister Beijum-Oost spoten de fonteintjes omhoog. Linksachter is te zien dat er reeds werd genoten en gedronken op het terras voor het Café biljart.

De zomer van 2014 loopt langzaam ten einde. Het is nog even genieten.

1 opmerking:

Anoniem zei


Het minst wat deze 4 zouden kunnen doen is een welgemeend dank je wel voor je moeite, naar de blogger toe!