zondag 7 december 2014

DE TRY-OUT VAN RADIO BEIJUM.NL


Gisteren vond de making of Radiobeijum.nl plaats in het voor nood tot studio omgebouwde schafthok van Cyclingshop Postma aan de Stoepemaheerd.
Deze locatie werd noodgedwongen gekozen nadat het wifi-contact in de oorspronkelijk geplande studio, in de Boerderijum, te wensen overliet.
De blogger was er bij, en hij concludeert: wat een chemie tussen der aanwezige mensen! Geen haantjesgedrag, geen 'zie ons eens wijk-opbouwend bezig zijn,' nee, pure lol en relativering, want humor.
Eerlijk is eerlijk, door de overheersende lol en het plezier dat allen die in 'Studio Postma-fietsen' aanwezig waren i.v.m. de eerste aflevering hadden, sneeuwde het doel een beetje onder. Verbinden, verbinden, zorg dragen voor kinderen die deze maand niet bedeeld worden. Het gaat uiteindelijk  niet om de initiatiefnemers, maar om de mensen en vooral kinderen van Beijum. Luister vooral komende zaterdag naar Radio Beijum.

Bekijk de video. De blogger was aan het filmen, totdat de dame des huizes, Marleen Postma, op bovenstaande foto te zien, de camera overnam. Leve de dominante dames, zie video.

Volgende week week zaterdag wordt dit epistel vervolgd. Iets van uw kerstcadeau over? Overbodige sinterklaas-prullaria gekregen? Schenk het aan Beijumse kinderen die het nodig hebben.

Waar ging het ook nog maar allemaal over? Lammert Doedens, kom er maar in.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar kan ik radiozender vinden? Op middengolf, net als andere geheime zenders (zgd. piraten)op radio? Of op internet? Hoe en waar?

Anoniem zei

Lammert, je komt er wel met je radio debuut.Nu nog The Voice!
GR.je ex buurman,Hiddemaheerd.

Jan Fré Boven zei

Nu op radiobeijum.nl: Status Quo met Roll over lay Down.