zaterdag 2 mei 2015

BEZORGT FC GRONINGEN BEIJUM (rest vd stad/ Groningen) EEN FEESTJE?

Het wordt morgen een spannende dag voor voetbal liefhebbende Stadjers en Ommelanders. Zal de Trots van het Noorden, onze eigen Fc Groningen, morgen de allereerste hoofdprijs ooit ten koste van PEC- Zwolle binnen gaan slepen?

Het zal wat zijn. Feest in de stad. Extra eigenwaarde, want we zijn dan de besten. Niet verkeerd voor Groningers om een keer helemaal top te zijn en anderen onder ons te laten.

Op bovenstaande afbeelding houdt een jonge supporter uit Beijum een treffende Fc-Groningen poster vast. Met z'n allen! Come on green-white army.
In Beijum zal dé wedstrijd niet op groot scherm te zien zijn. Tot grote irritatie van sommigen verbiedt Fox-Sport de uitzending van dé wedstrijd van het jaar voor Groningen in kroegen die geen zakelijk contract met Fox hebben.
Fox-Sport verlaagt zich zelfs tot kinderachtige controles tijdens de wedstrijd. En dat is bepaald geen vorm van klantenbinding voor de zender. Heel Groningen e.o. moet de wedstrijd kunnen zien. Op gewone televisie of op een megascherm.

De grootste supportersgroep uit Stad komt uit Beijum.
Come on Fc Groningen. Neem die cup morgen mee naar de mooiste stad van noord Nederland!

1 opmerking:

Anoniem zei


Las gisteren dit artikel en zag de bijbehorende poster.
Afschuwelijk is het ding!
Ziet er alleen maar militaristisch uit!
In mijn ogen volledig misplaatst!